100 DAGAR KVAR TILL VALET

Idag är det inte bara Sveriges nationaldag utan även exakt 100 dagar kvar till valet i höst. 100 dagar kan tyckas vara mycket men i själva verket går det rasande fort. EU-valet är över och nu så är det fullt fokus på valet till riksdag, region och kommun.

I Göteborg har Socialdemokraterna tillsammans med Vänsterpartiet och Miljöpartiet styrt staden i 20 år! 20 år är en lång tid. Förstagångsväljarna som är födda under den tidiga delen av 90-talet har således aldrig varit med om ett borgerligt styre av Göteborg. Istället har vi unga vuxit upp med ett rött Göteborg med Göran Johansson-andan som genomsyrat styret av staden. Det räcker nu. 20 år räcker!

Mycket är på gång. Under den gångna veckan hade Alliansens partiledare val-kickoff i Stockholm och I Göteborg presenterade Göteborgsalliansen för första gången någonsin en gemensam budget tillsammans med tydlig mål på hur vi vill att Göteborg skall fungera på flertalet olika områden.

Med 100 dagar kvar till valet kommer jag att dra igång denna hemsidan för att uppdatera så ofta som möjligt. Samtidigt kommer jag jobba för fyra år till med Fredrik Reinfeldt och ett maktskifte i Göteborg den 14 september!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.