8 DAGAR KVAR

Nu är det åtta dagar kvar till vallokalerna stänger. Den 14 september står Sverige för ett viktigt vägval. En politik för fler jobb, ordning i ekonomin och en kunskapsskola eller en politik för företagsfientlighet, skattechocker och reformer som motverkar jobbskapandet. Alliansen och Moderaterna tänker fortsätta ta ansvar för svensk ekonomi!

I Göteborg står vi för ett lika viktigt vägval. 20 år med S-styre räcker och det är dags att vända den nedåtgående trenden vad gäller skola, äldreomsorg, hemtjänst, företagsklimat och bostadsbyggande. Göteborg behöver ett nytt ledarskap för ökad konkurrens, innovationer och en stad att trivas i.

Kampanjen fortsätter ända fram till det att vallokalerna stänger söndagen den 14 september!

Kungsport 2014-09-06

Kampanj vid Kopparmärra med Mattias Tykesson, Pontus Båth, Susanna Cassberg och Sverker Cassberg

 

Skoldebatt Bräcke 2014-09-05

Skoldebatt på Bräckegymnasiet i Göteborg

Alliansgöteborg

Representanter från Alliansens ungdomsförbund efter skoldebatt

Fredrik Reinfeldt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.