Julledigt inför intensiv vår

En hektisk höst är snart till ända. Ikväll var jag på mitt sista planerade politiska möte, denna gång med styrelsen för St. Paulimoderaterna, där vi diskuterade främst planerna inför det kommande nyvalet den 22 mars 2015. Moderaterna i Göteborg är taggade inför ytterligare en valrörelse där alternativen i svensk politik är tydligare än någonsin. En enad allians som kan samarbeta mot en rödgrön röra som tydligt visat att man inte klarar av att regera landet.

Veckan som gick innehöll även mitt sista nämndmöte med Idrott & Föreningsnämnden som jag lämnar efter en kort period. Möte med Göteborgsregionens kommunalförbund i tisdags, där Jonas Ransgård (M) blev omvald som ordförande. Sist men inte minst så höll Göteborgsmoderaterna ett möte med våra föreningsordföranden och valledare, för att gemensamt blicka framåt mot mars 2015 och börja planera inför valrörelsen.

En intensiv höst går snart över i en minst lika intensiv vår. Val av ny partiledare där Anna Kinberg Batra föreslås bli ny partiledare för Moderaterna den 10 januari, nya uppdrag för mig inom kommunen och regionen, valrörelse och slutligen förbundsstämma med Göteborgsmoderaterna som är förlagd till slutet av maj.

God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.