Mattias Tykesson och Pontus Båth på GP Debatt

Båth o Tykesson komboGP-debatt 9 sep

Pontus Båth, distriktsordförande och Mattias Tykesson, vice distriktsordförande MUF Göteborg skriver på Göteborgs-Postens debattsida om MUF Göteborgs linje i migrations- och integrationspolitiken. Detta i samband med manifestationen “Refugees Welcome Göteborg” som hölls på Götaplatsen. “En ansvarsfull flyktingpolitik bygger på att de som tar sig till Sverige lyckas integrera sig och bli självförsörjande. Så länge inte det fungerar, behöver vi en restriktiv invandring”. Läs artikeln här

I dessa tider när tusentals flyktingar tvingas lämna liv och hem i bl.a. Syrien, är det mer än viktigt att också kunna föra en relevant och realistisk migrations- och integrationspolitik. MUF Göteborg står bakom Moderaternas förslag till ny politik på området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.